d -->

Archive for decembris, 2010

Aivars Lembergs

mājas rokasgramata.com publicēti ar nosaukumu Mūsu Aivars Millionaire konfidenciālu dokumentu kopiju bankas paziņojumi – attiecībā uz Aivaru Lembergu.
Read more

Rūdolfs Meroni bija taisnība par cauruļvadu Latvija

Dr. Rūdolfs Meroni

Dr. Rūdolfs Meroni

BNN ziņoja par 14 decembris 2010 par plānoto iztukšošanu Latvijas naftas cauruļvada. Šķiet, ka ne tikai LNT, bet arī citas eļļas eksperti jautājumu cauruļvadu iztukšošanu un Vitol Group darbību.

Muitas brokeru asociācijas dibinātājiem, bijušais pirmais ģenerāldirektora vietnieks VID un muitas departamenta direktors Kalvis Vītoliņš (Kalvis Vītoliņš), liecina, ka cauruļvada naftu varētu būt kontrabandas ar visām no tā izrietošām sekām. LNT un Dr Rūdolfs Meroni, priekšsēdētājs Uzraudzības padomes LNT arī ir pret acitivities Vitol Group par “LatRosTrans” cauruļvadu.

Pilns raksts par šo – un Dr Rūdolfs Meroni viedokli var atrast Baltic News Network angļu valodā.

Tas tiešām ir pārsteidzošs, kas notiek Latvija. Mēs esam ieinteresēti, lai uzzinātu, kā šo jautājumu attīstīsies nākotnē.

Rūdolfs Meroni: Latvijai jāaizsargā savas nacionālās intereses

Latvija jau atkal neaizstāv savas intereses: LNT padomes priekšsēdētājs Rūdolfs Meroni BNN norādījis, ka šobrīd Vitol Group darbības dēļ ir apdraudēta naftas cauruļvada darbība.

BNN ziņoja par 9 Decembris 2010
Read more

Return top

INFORMATION

Change this sentence and title from admin Theme option page.